+40 (0)769 420 125‬

Ce este Casa cu Brâu

Acel loc pe care oamenii îl caută pentru LINIȘTE & RELAXARE. Aproape de Întorsura Buzăului și de Brașov, departe de marile orașe agitate, în comuna Barcani, județul Covasna. O pensiune generoasă, situată la poalele dealurilor bărcănene. Are un living imens, cu o bucătărie utilată cu toate cele necesare și mașină de spălat vase. Livingul are zonă de servit masă și zonă de relaxare.

De ce Casa cu Brâu

A luat naștere aici din pasiunea pentru natură și din drag pentru meleagurile bărcănene. De dorul de a cutreiera dealurile, din iubire pentru fiecare gură de aer proaspăt. Își dorește să fie acel reper pentru liniște, relaxare și voie bună.

Ce avem la Casa cu Brâu

La etaj există două camere duble cu pat matrimonial și alte trei camere cu pat matrimonial și canapea, toate cu un design minimalist. Tot aici sunt și două băi cu cabine de duș, utilate cu cele necesare, după standarde moderne.

În fața casei găsești o parcare generoasă în care încap zece mașini.

În spatele casei se întinde o curte imensă, în care o să descoperi o grămadă de minunății:

Curentul electric este produs de panourile noastre solare. Avem stație de încărcare pentru mașina electrică. Reciclăm plastic, iar fracția alimentară umedă, adică mâncarea ce ne rămâne o pregătim pentru animale. Casa cu Brâu e Eco friendly.

Surprizele continuă și vei mai descoperi la   Casa cu Brâu și:

 Casa cu Brâu este locul preferat pentru momente în natura:

Detalii despre inchriere:

Noi închiriem Casa cu Brâu pentru minim două nopți.

Cabana a fost concepută pentru grupuri și familii, așadar, o închiriem pe toată în același timp!

Îți mulțumim și te așteptăm!